Brevkasse

Velkommen til Madforlivet, et sted hvor passion for mad, sundhed og livsstil mødes. Siden 2020 har vi med stolthed præsenteret Madforlivets Brevkasse, et initiativ, der er blevet en hjørnesten på vores hjemmeside. Her har jeg løbende besvaret jeres relevante spørgsmål til gavn og glæde for mange. Det har været en fornøjelse at dykke ned i emner som nem mad, kost, sundhed, livsstil og dele opskriftstips.

Jeg modtager hver uge mange tankevækkende spørgsmål via mail, Facebook og direkte på hjemmesiden. Selvom det har været inspirerende at svare på disse, har det også været en tidsmæssig udfordring. Ofte går nogle temaer igen, og svarene bliver derfor gentaget.

Madforlivets Brevkasse blev skabt med et ønske om at samle og udvælge relevante spørgsmål, så alle kan finde svar og inspiration. Med dette i tankerne har jeg besluttet at holde en pause med brevkassen. Denne pause vil give mig mulighed for at reflektere over og forbedre brevkassens format og indhold, så den kan vende tilbage stærkere og mere målrettet.

Under pausen vil jeg fortsat tilstræbe at besvare spørgsmål på Facebook. Jeg opfordrer jer til at følge med der for løbende råd og inspiration. I er også velkomne til at udforske de tidligere spørgsmål og svar, som stadig vil være tilgængelige her på hjemmesiden. Her finder I en skattekiste af viden og inspiration.

Jeg takker for jeres forståelse og tålmodighed. Det er min intention at genåbne brevkassen med en fornyet tilgang, der fortsat vil berige og inspirere jer alle.

Hold øje med opdateringer og nyheder her på siden – der er meget at se frem til.

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!