Om MadforLivet.com

anette harbech olesen

Om Madforlivet.com

MadforLivet.com er universet for dig, der gerne vil vide mere om nem mad og sundhed. Her på siden kan du hente inspiration og viden om god mad, fremstillet af de allerbedste råvarer. Du kan også læse om de seneste nye forskningsresultater indenfor området, og dermed blive i stand til bedst muligt at tage vare om din egen og dine kæres indre sundhed og generelle velvære.

Jeg har gennem de seneste 17 år arbejdet med mad og ernæring. Jeg er af den dybe overbevisning, at kvaliteten og sammensætningen af den mad vi spiser har afgørende betydning for vores velbefindende og helbred. God mad, tilberedt af de allerbedste råvarer, er optimal næring for krop og sjæl. God mad spreder glæde og velvære. Det er hverken alternativt eller hokus-pokus, det er derimod sund fornuft, og oven i købet yderst veldokumenteret.

Jeg håber derfor, at du vil lade dig inspirere af de mange opskrifter og artikler, som du kan finde på MadforLivet.com. Mit håb er at inspirere dig og dine børn til at samles om skønne, veltillavede, farverige, duftende og næringsrige måltider, fremstillet af de allerbedste økologiske kvalitetsråvarer. God mad er ikke alene fyldt med sundhed, den øger også energiniveauerne og livsglæden. Rigtig god fornøjelse.

Om mig:

Mit navn er Anette Harbech Olesen. Jeg bor i Århus, og jeg har i de seneste 17 år arbejdet med mad og sundhed. Jeg står bag MadforLivet universet, der byder på et væld af inspirerende opskrifter, viden, tips og ideer til en sundere hverdag. Jeg har skrevet 14 bøger, og jeg underviser og holder foredrag.

Jeg var tidligere ansat i Dansk Supermarked, hvor jeg i 17 år varetog ansvaret for forskellige indkøbsafdelinger i koncernens mange kæder. Efter en trafikulykke i 1996 mærkede jeg selv madens store betydning for helbred og velbefindende, og jeg påbegyndte derfor mine uddannelser indenfor dette område. Jeg er uddannet indenfor ernæring i såvel Danmark som USA, hvor jeg har deltaget i en lang af række af IFM – Institute for Functional Medicines uddannelser og symposier. Jeg har suppleret disse uddannelser, og supplerer dem stadig, med symposier, kurser og opdateringsseminarer, primært i USA. Du er velkommen til at læse mere om mine bogudgivelser HER.

anette harbech olesen have