Velkommen til min side Madforlivet.com

Om Madforlivet.com

Madforlivet.com er universet for dig, der gerne vil vide mere om nem mad og sundhed. Her på siden kan du hente inspiration og viden om god mad, og hvad maden kan gøre for dig. Jeg tilstræber at holde dig orienteret om de seneste nye forskningsresultater indenfor området, og udvikler desuden løbende opskrifter, der kan sætte os alle i stand til bedst muligt at efterleve forskningens konklusioner. Målet er, at vi alle i højere grad skal kunne tage optimalt vare på vores egen og vores kæres sundhed og generelle velvære.

Jeg har arbejdet med mad og sundhed gennem de seneste 23 år. Jeg finder området væsentligt, for kvaliteten og sammensætningen af den mad vi spiser, har afgørende betydning for vores velbefindende og helbred. God mad, tilberedt af de allerbedste råvarer, er optimal næring for krop og sjæl. Det, vi spiser, udgør kroppens byggesten, og kvaliteten af maden afspejler sig således i kvaliteten af din krops reaktioner. Det er hverken alternativt eller hokus-pokus, det er derimod sund fornuft, og yderst veldokumenteret.

Mit håb er at inspirere dig og dine børn til at samles om skønne, veltillavede, farverige, duftende og næringsrige måltider.

Rigtig god fornøjelse

Tilmed nyhedsbrev

Nyhedsbrev Billede

Ved at tilmelde dig accepterede du vores privatlivspolitik.

Om mig

Mit navn er Anette Harbech Olesen. Jeg bor i Århus, og jeg har i de seneste 23 år arbejdet med mad og sundhed. Jeg står bag Madforlivet universet, der byder på et væld af inspirerende opskrifter, viden, tips og ideer til en sundere hverdag for hele familien.

Jeg var tidligere ansat i Dansk Supermarked, hvor jeg i 17 år varetog ansvaret for forskellige indkøbsafdelinger i koncernens mange kæder. Efter en trafikulykke med efterfølgende operation i 1998, mærkede jeg madens store betydning for mit helbred og velbefindende. Det blev startskuddet til min nye karriere og omfattende interesse for, hvordan maden, vi spiser, påvirker vores krop og sind. Jeg påbegyndte derefter mine uddannelser og er uddannet indenfor ernæring i såvel Danmark som USA, hvor jeg har deltaget i – og stadig deltager i – Institute for Functional Medicines (IFM) uddannelser og symposier.

Min passion har udmøntet sig i mere end 2000 artikler og opskrifter på Madforlivet.com, suppleret af 40 bøger, såvel fysiske som e-bøger. Jeg har to dejlige sønner og tre skønne børnebørn, og jeg glædes hver dag over, at jeg har kunnet give dem god viden og ballast om madens store betydning for sundhed og velvære med på vejen.

Du er velkommen til at gå på opdagelse på Madforlivet HER

Du kan læse mere om mine bogudgivelser HER

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!