Om MadforLivet.com

anette harbech olesen

MadforLivet.com er universet for dig, der gerne vil vide mere om mad og sundhed. Her på siden kan du hente inspiration og viden om god mad, fremstillet af de allerbedste råvarer. Du kan også læse om de seneste nye forskningsresultater indenfor området, og dermed blive i stand til bedst muligt at tage vare om din egen og dine kæres indre sundhed og generelle velvære.

Jeg har gennem de seneste 17 år arbejdet med mad og ernæring. Jeg er af den dybe overbevisning, at kvaliteten og sammensætningen af den mad vi spiser har afgørende betydning for vores velbefindende og helbred. God mad, tilberedt af de allerbedste råvarer, er optimal næring for krop og sjæl. God mad spreder glæde og velvære. Det er hverken alternativt eller hokus-pokus, det er derimod sund fornuft, og oven i købet yderst veldokumenteret.

Jeg håber derfor, at du vil lade dig inspirere af de mange opskrifter og artikler, som du kan finde på MadforLivet.com. Mit håb er at inspirere dig og dine børn til at samles om skønne, veltillavede, farverige, duftende og næringsrige måltider, fremstillet af de allerbedste økologiske kvalitetsråvarer. God mad er ikke alene fyldt med sundhed, den øger også energiniveauerne og livsglæden. Rigtig god fornøjelse.

anette harbech olesen have

Om mig:

Mit navn er Anette Harbech Olesen. Jeg bor i Århus, og jeg har i de seneste 17 år arbejdet med mad og sundhed. Jeg står bag MadforLivet universet, der byder på et væld af inspirerende opskrifter, viden, tips og ideer til en sundere hverdag. Jeg har skrevet 14 bøger, og jeg underviser og holder foredrag.

Jeg var tidligere ansat i Dansk Supermarked, hvor jeg i 17 år varetog ansvaret for forskellige indkøbsafdelinger i koncernens mange kæder. Efter en trafikulykke i 1996 mærkede jeg selv madens store betydning for helbred og velbefindende, og jeg påbegyndte derfor mine uddannelser indenfor dette område. Jeg er uddannet indenfor ernæring i såvel Danmark som USA, hvor jeg har deltaget i en lang af række af IFM – Institute for Functional Medicines uddannelser og symposier. Jeg har suppleret disse uddannelser, og supplerer dem stadig, med symposier, kurser og opdateringsseminarer, primært i USA. Du er velkommen til at læse mere om mine bogudgivelser HER.

Brugerbetingelser & Juridisk information

Indholdet på min hjemmeside må ikke bruges som erstatning for professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Det må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Jeg opfordrer således alle brugere med helbredsproblemer til altid at søge læge. Behandling bør således aldrig indledes uden at konsultere egen læge.

Madforlivet.com, herunder skribenterne bag indholdet, samt firmaet bag, Sophia Helse ApS, kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat på denne hjemmeside.

Alt materiale på hjemmesiden tilhører ophavsretligt Sophia Helse ApS. Indhold må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Du kan dog frit printe materialet til eget privat ikke-kommercielt brug så længe du blot udtrykkeligt angiver Madforlivet.com som kilde samt inkluderer disse juridiske informationer.

Hvis du ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende hjemmesiden bedes du venligst ikke benytte indholdet på hjemmesiden.

anette harbech olesen

Kontaktoplysninger:

Anette Harbech Olesen
Vegavej 22
8270 Højbjerg
mail til: anette (a) madforlivet.com

Debat

Beklager, kommentarer er slået fra på denne side.