Gratis nyhedsbrev om mad og sundhed

Gratis inspiration til dig, der ønsker leve et sundere liv med mere energi og velvære.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag spændende nyt om mad og sundhed, krydret med lækre opskrifter og sunde tips, én gang hver måned.


NYT: Få nyhedsbrevet som smukt & læsevenligt digitalt magasin

Som noget nyt, udkommer nyhedsbrevet siden 2019 også som e-magasin. Magasinet tilpasser sig automatisk den enhed, som du læser den på, hvad enten det er telefon, tablet eller computer. Det er en stor stor fordel, synes jeg, og samtidig har jeg mulighed for at lade billederne fylde og gi’ artiklerne plads.

”Mad for Livet” nyhedsbrevet er et nyttigt værktøj for dig, der gerne vil vide mere om madens store betydning for dit helbred og velvære. Jeg er af den klare overbevisning, at vi alle har behov for mere konkret og uvildig viden om, hvilke fødevarer, der er sunde og gode for os, og hvilke der er lige det modsatte.

Jeg går ind for vidensdeling, og mener, at viden er afgørende for, at vi kan handle og tage ansvar for vores eget helbred. Dette er årsagen til, at jeg hver måned udarbejder og udsender mit nyhedsbrev. Jeg håber, at du vil finde masser af brugbar viden og inspiration, til gavn og glæde for dig og dine kære.

Rigtig god fornøjelse og læselyst.

Anette

 


Sådan tilmelder du dig:

Indtast din emailadresse i feltet nedenfor og klik “tilmeld mig”. Du modtager herefter en email, med et link til at bekræfte din tilmelding (typisk efter et par minutter). Husk at klikke på linket i emailen.

Vigtigt: Du er ikke tilmeldt, før du har klikket på linket i bekræftelses-mailen.

 

Læs magasinerne