Spar & spis Madplan og indkøbsliste

10 dec, 2022 | Viden og Forskning

Prisernes himmelflugt påvirker rigtig mange danske familier, men der er gode muligheder for besparelser, også på madbudgettet. Følger du rådene i min bog Spar & Spis, så vil kunne spare cirka 10.000 kroner årligt alene på mad. Bogen byder på en lang række suveræne tips og budgetvenlige opskrifter midt i en sparetid.

Du kan købe Spar & spis HER

Ved at planlægge ugens måltider og købe årstidens bedste råvarer til de laveste priser, kan du tilrettelægge dine indkøb optimalt og navigere behændigt i dine valg af råvarer, så du undgår store ekstraudgifter til dine måltider. I kombination med bogens 50 delikate opskrifter sikrer du dig og din familie sund og mættende mad, der både er budgetvenlig, bæredygtig og hurtig at tilberede og samtidig smager virkelig godt.

Spar og Spis har til formål at inspirere dig til at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt. Med denne bog bliver du i stand til at fremtrylle skønne og mættende måltider til små penge, men med smag og sundhedsværdi i højsædet.

Du kan købe bogen HER!

Her finder du Spar & spis Madplan og indkøbsliste til gratis download, rigtig god fornøjelse…

Download Spar & spis Madplan HER: [download id=”18615″]

Download Spar & spis indkøbsseddel HER: [download id=”18773″]

Var du tilfreds med denne service med Spar & spis Madplan og indkøbsseddel til download, så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

For cirka ti år siden skrev jeg en e-bog om faste. Det var i forbindelse med offentliggørelsen af et dengang nyt og ret interessant forskningsresultat, der viste, at mus, der blev udsat for 72 timers let faste (flydende mad), blandt andet begyndte at producere nye...

Nyt studie: Sådan øger kvinder deres muskelmasse effektivt

Nyt studie: Sådan øger kvinder deres muskelmasse effektivt

Kvinder oplever med alderen ofte et hurtigere fald i muskelmasse- og styrke end tilfældet er med mænd. Dette fald hos kvinder relateres blandt andet til dalende østrogenniveauer, og det kan også hyppigt føre til dalende kondition og nedsat livskvalitet. Heldigvis...

NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på stoffet NAD+ og dets funktion, herunder særligt hvordan det potentielt kan forhale aldringsprocessen, afhjælpe inflammation og høje kolesterolniveauer og forbygge aldersrelaterede sygdomme. Vi lever længere og længere, og vores...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!