Afskaf Alderdommen – Ny Bog af Henning Kirk og Lone Kühlmann

30 aug, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Afskaf Alderdommen – ny bog af Henning Kirk og Lone Kühlmann.

Sjældent har jeg moret mig så godt og følt mig så inspireret af en bog. Med vid, viden og humor fortæller Henning Kirk (aldringsforsker) og Lone Kühlmann (forfatter, journalist og foredragsholder) om, hvorfor de gerne vil afskaffe begrebet “alderdom”.

“Der er brun sæbe på skråplanet” som de så rammende udtrykker det, og mener dermed, at der kan ligge en selvopfyldende profeti i vores egne og omgivelsernes forventninger til det at blive ældre. De to forfattere tager overbevisende og forfriskende livtag med de mange fordomme, der i Danmark er forbundet med det at blive ældre. De får effektivt understreget, at vi ikke skal lade os tyrannisere af datoen på vores fødselsattester.

Alderdom er IKKE en sygdom, og ved at tænke os selv eller andre som gamle, der dermed ikke kan det vi plejer eller hellere må trappe ned, kan vi begrænse livet, nydelserne og udfoldelserne. I værste fald kan det føre til resignation og given op. Livet stopper ikke, fordi vi runder et bestemt antal år, og det allerbedste vi kan gøre er, at fortsætte med at udvikle os. Man holder nemlig ikke op med at udvikle sig, fordi man bliver gammel. Man bliver gammel, fordi man holder op med at udvikle sig, som det så rammende står skrevet i bogen.

Bogen er et sandt overflødighedshorn af solid viden og klare holdninger, altsammen serveret med glimt i øjet og garneret med dejlige livsbekræftende råd; som at vi skal drikke lidt mere rødvin, sove godt, rumme og omfavne hinandens forskelligheder, der IKKE bliver mindre med alderen, holde kroppen og hjernen igang og i det hele taget lade os inspirere af livet og glæden ved at være til. Mine allervarmeste anbefalinger, også som en god gaveide til familiens tidligst fødte.

Bogen kan købes HER

Var du tilfreds med denne bogomtale af Afskaf Alderdommen? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!