Bruce Liptons “Intelligente Celler” – nu på dansk

1 jun, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Bruce Liptons “Intelligente Celler” – nu på dansk. Intelligente celler er en banebrydende god bog, der sætter fokus på den enorme sundhedsmæssige betydning, der ligger i vores overbevisninger og tankemønstre. Bruce Lipton er cellebiolog, og han gør op med mange års overbevisning om vores arveanlæg DNA som hovedårsag til udvikling af sundhed eller sygdom. Det er derimod det miljø, der er i og omkring vores celler, der er afgørende for sundhed og balance eller det modsatte. Det miljø påvirkes af vores tankemønstre, den måde vi lever, spiser og drikker på samt af hvor meget vi får os rørt og sovet.

Jeg har i mange år været stor fan af Bruce Lipton, og føler mig som en af de rigtig heldige. Jeg var nemlig med, da Bruce Lipton besøgte Danmark i 2011. Det var en stor oplevelse, og selvom jeg har læst hans bog flere gange, så var det nu noget ganske særligt at høre ordene fra hans egen mund. Vores tanker og overbevisninger har nemlig langt større betydning for vor indre biokemi, end vi anerkender i vore daglige liv.

Det er en fantastisk bog, som efter min mening burde indgå som pensum på såvel gymnasiet som lægestudiet. Men læs denne bog, der nu er kommet på dansk. Den er GOD, og måske har den ligefrem stor betydning for resten af dit liv.

Klik her for at købe bogen 

Var du tilfreds med denne artikel om Bruce Lipton “Intelligente celler”? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!