God bog om Sushi

11 aug, 2010 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Ole G. Mortensen har skrevet en virkelig god bog om Sushi. Bogen om Sushi er en fantastisk kombination af teori og praktik. Forfatteren er ekspert i fedtstoffer og fortæller med entusiasme om disse livsvigtige og fantastiske fedtstoffer, deres virkning og sarthed.

I Sushi omsætter Ole G. Mouritsen solid viden til praksis. Han orienterer og inspirerer, men bogen er også fyldt med skønne sushi retter og sundt tilbehør, der alle er smukt præsenteret med virkelig smukke billeder. Sushi er en af de absolut bedste og mest brugbare bøger, der er skrevet om fedt.

Derudover, så er man i godt selskab, når man læser ole G. Mouritsens ord, og jeg kan kun anbefale dig selv at kaste dig ud i at lave sushi. Det er sjovt, smager godt og er super sundt.

Du kan købe bogen “Sushi” her

Var du tilfreds med denne artikel om Sushi? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!