Spis dig slank efter dit blodsukker

22 jan, 2018 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Spis dig slank efter dit blodsukker. Bitz og Astrup har skrevet en bog om, hvordan dine blodsukkerniveauer indgår som afgørende faktorer i forhold til, hvordan du skal spise for effektivt at tabe dig. Bogen Spis dig slank efter dit blodsukker går bag om den seneste nye videnskab, og guider dig til at tilrettelægge den for dig optimale måde at spise på, såfremt du har et ønske om at tabe dig. Det er banebrydende ny viden, og Spis dig slank efter dit blodsukker er grundbogen, der fortæller dig om mekanismerne og hjælper dig til at finde frem til, om du tilhører type A, B eller C.
Tilhører du Typa A, så tilhører du gruppen, der har normalt blodsukker.
Tilhører du Type B, så har du forhøjede blodsukkerniveauer og kan være insulinresistent (forstadiet til type II diabetes)
Tilhører du Type C, så har du høje blodsukkerniveauer og skal søge lægelig råd og vejledning.
Afhængig af dine blodsukkerniveauer og type viser forskningen, at skal du tabe dig effektivt, så skal din kost tilrettelægges individuelt. Nogle taber sig nemlig ved at skære ned på fedtet og portionsstørrelserne, mens andre først opnår resultater ved at spise flere fiberrige grønsager men skære ned på mængden af hurtige kulhydrater. I bogen Spis dig slank efter dit blodsukker kan du finde reskaberne til at finde din type og her kan du også finde en række indbydende opskrifter.

Når du kender dine faste blodsukkerniveauer, så kender du også din type. Forfatterne har udarbejdet yderligere tre små bøger, så du kan finde opskrifter og kostplaner, hvadenten du finder, at du er type A eller B.

Du kan købe bogen Spis dig slank efter dit blodsukker HER
Du kan købe bogen om type A HER
Du kan købe bogen om type B HER

Du kan købe Jens-Christian Holms bog Det bedste for barnet HER
Du kan købe Jens-Christian Holms bog Vægttab, der holder hele livet HER
Du kan læse min omtale af Holbæk metoden HER
Du ka læse mere om tarmflora og vægttab HER
Du kan læse mere om vægttab, der holder HER
Du kan finde masser af opskrifter på skønne, sunde og grønne retter HER 
Var du tilfreds med denne omtale af bogen Det bedste for barnet? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!