Træk Vejret – Fantastisk bog af Stig Åvall Severinsen

5 mar, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Træk vejret er en helt fantastisk bog af Stig Åvall Severinsen. Bogen kan for mange være en øjenåbner, og den fortæller på en lettilgængelig og pædagogisk måde, hvor effektivt et træningsredskab, der ligger i en god vejrtrækning, og hvor vigtigt det er at trække vejret ordentligt.

Træk Vejret har været min bibel siden jeg købte den, fordi jeg helt typisk er et af de mennesker, der ikke har haft tilstrækkeligt fokus på at trække vejret helt ned i maven. Stig Åvall Severinsens bog gør på en let og tilgængelig måde opmærksom på, hvor effektfuldt et redskab vor vejrtrækning er. Et redskab vi ovenikøbet har med os – hele tiden og ganske gratis. Vi skal bare huske at bruge det.

Bogen kommer omkring rigtig mange vigtige aspekter, den er en fornøjelse at læse og jeg kan kun give den mine allervarmeste anbefalinger.

Bogen kan købes her

Var du tilfreds med denne omtale af Træk vejret? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!