God bog om Sushi

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler God bOle G. Mortensen har skrevet en virkelig god bog om Sushi. Bogen om Sushi er en fantastisk kombination af teori og praktikog om sushi.

     5
God bog om Sushi

Ole G. Mortensen har skrevet en virkelig god bog om Sushi. Bogen om Sushi er en fantastisk kombination af teori og praktik. Forfatteren er ekspert i fedtstoffer og fortæller med entusiasme om disse livsvigtige og fantastiske fedtstoffer, deres virkning og sarthed.

I Sushi omsætter Ole G. Mouritsen solid viden til praksis. Han orienterer og inspirerer, men bogen er også fyldt med skønne sushi retter og sundt tilbehør, der alle er smukt præsenteret med virkelig smukke billeder. Sushi er en af de absolut bedste og mest brugbare bøger, der er skrevet om fedt.

Derudover, så er man i godt selskab, når man læser ole G. Mouritsens ord, og jeg kan kun anbefale dig selv at kaste dig ud i at lave sushi. Det er sjovt, smager godt og er super sundt.

Du kan købe bogen “Sushi” her

Var du tilfreds med denne artikel om Sushi? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.