Hjernegod mad – spis dig til bedre hukommelse

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Hjernegod mad – spis dig til bedre hukommelse

     8

Hjernegod mad giver dig viden og redskaber til via mad og levevis at optimere din hukommelse – hele livet.

Hjernegod mad – spis dig til bedre hukommelse hedder min helt nye bog. Hjernegod mad er en kogebog, fyldt med sunde opskrifter, der både styrker og holder din hjerne i topform. Mad, der udover at smage fantastisk, også kan hjælpe dig til bedre hukommelse.

Drømmer du om at leve op til dit fulde potentiale hver dag og huske de ting, du oplever gennem livet? Ny forskning viser, at det i vid udstrækning kan lade sig gøre ved at stimulere og udfordre hjernen, sove godt om natten og spise den helt rigtige mad. Hjernegod mad – spis dig til bedre hukommelse er baseret på en lang række delikate og sunde opskrifter fyldt med grønne kulhydrater, sunde fedtstoffer og gode proteiner, der i den rette kombination styrker hjernen og forkæler smagsløgene.

Bogen byder også på masser af ny inspiration og effektive råd til at få hjernen i topform, mens de mange lækre opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, drikke og desserter er med til at øge din livskvalitet og vitalitet. Hjernegod mad giver dine hjerneceller det perfekte brændstof og dermed mulighed for at forbedre både din hukommelse og din generelle sundhed.

Hjernegod mad – køb bogen i hardcover HER
Du kan downloade bogen som e-bog via formularen herunder.

Køb e-bogen med medlemsrabat

E-bog, PDF, 67 sider
kr. 99,-

👉 Psst: Med en gratis medlemsprofil får du lige nu bogen til kun 69 kr.


Synes du om min bog? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.