NY BOG – “Spar & Spis”

10 nov, 2022 | Ikke kategoriseret

Min nye bog “Spar & Spis” handler om at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt.

Prisernes himmelflugt har bevirket, at mange danske familier har måttet tilpasse omkostningerne, herunder ofte også madbudgettet. Med bogen Spar & Spis byder jeg dig på suveræne tips og budgetvenlige opskrifter midt i en sparetid.

Du kan købe min helt nye bog HER

Lær at udvælge de bedste råvarer – til de laveste priser

Spar & Spis tager dig i hånden og hjælper dig med at købe de bedste råvarer til de laveste priser. Målet med bogen er at tilbyde dig såvel velunderbyggede redskaber som brugbare tips, så du kan tilrettelægge dine indkøb optimalt og navigere i dine valg af råvarer, så du undgår store ekstraudgifter til dine måltider.

I kombination med bogens 50 delikate opskrifter sikrer du dig og din familie sund og mættende mad, der både er budgetvenlig, bæredygtig og hurtig at tilberede og samtidig smager virkelig godt.

Den førende forskning kombineret med de bedste opskrifter

I bogen Spar & Spis finder du velunderbygget viden samt helt nye opskrifter på alt fra lækre supper og stuvninger til tærter, wokretter og mættende salater, alle fra min egen erfarne hånd.

Spar og Spis har til formål at inspirere dig til at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt. Med denne bog bliver du i stand til at fremtrylle skønne og mættende måltider til små penge, men med smag og sundhedsværdi i højsædet.

Køb bogen HER!

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Æblekage med crunch

Æblekage med crunch

Hurtig, nem og billig æblekage med havregrynscrunch og velsmag, velegnet til en hurtig dessert eller eftermiddagshygge. Ingredienser 4 personer 6 søde spiseæbler Saften fra ½ citron korn fra ½ stang vanilje Crunch 3 dl havregryn 1 tsk Sri Lanka-kanel 12 mandler Lidt...

PFAS – en potentiel bombe under genbrugssystemet og grundvandet?

PFAS – en potentiel bombe under genbrugssystemet og grundvandet?

Er PFAS en potentiel bombe under genbrugssystemet og grundvandet? Denne artikel er skrevet af direktør Jørgen Richelieu, stifter og indehaver af firmaet Suztain, dit bæredygtige valg. De seneste uger har vi i Danmark oplevet analyseresultater fra vandboringer, der...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!