NY BOG – “Spar & Spis”

Forsiden Ikke kategoriseret NY BOG – “Spar & Spis”

 
Spar & spis

Min nye bog “Spar & Spis” handler om at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt.

Prisernes himmelflugt har bevirket, at mange danske familier har måttet tilpasse omkostningerne, herunder ofte også madbudgettet. Med bogen Spar & Spis byder jeg dig på suveræne tips og budgetvenlige opskrifter midt i en sparetid.

Du kan købe min helt nye bog HER

Lær at udvælge de bedste råvarer – til de laveste priser

Spar & Spis tager dig i hånden og hjælper dig med at købe de bedste råvarer til de laveste priser. Målet med bogen er at tilbyde dig såvel velunderbyggede redskaber som brugbare tips, så du kan tilrettelægge dine indkøb optimalt og navigere i dine valg af råvarer, så du undgår store ekstraudgifter til dine måltider.

I kombination med bogens 50 delikate opskrifter sikrer du dig og din familie sund og mættende mad, der både er budgetvenlig, bæredygtig og hurtig at tilberede og samtidig smager virkelig godt.

Den førende forskning kombineret med de bedste opskrifter

I bogen Spar & Spis finder du velunderbygget viden samt helt nye opskrifter på alt fra lækre supper og stuvninger til tærter, wokretter og mættende salater, alle fra min egen erfarne hånd.

Spar og Spis har til formål at inspirere dig til at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt. Med denne bog bliver du i stand til at fremtrylle skønne og mættende måltider til små penge, men med smag og sundhedsværdi i højsædet.

Køb bogen HER!