Nani – nye og organiske food state vitaminpiller

11 sep, 2016 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Nani – nye og organiske food state vitaminpiller. Nani er en ny serie organiske, food state vitaminer og mineraler, der netop er introduceret i Danmark. Og det er uden omsvøb nogle af det bedste vitamin- og mineralprodukter, som jeg har set og prøvet. Efter at have nærstuderet dem og afprøvet dem, så er jeg slet ikke i tvivl om, at netop sådanne organiske præparater kommer til at udgøre en af grundstenene i fremtidens behandlingsterapi.

I Nani produkterne er der tænkt over former, sammensætninger og detaljer, og det er tydeligt, at der er lagt et stort arbejde i optimeringen af produkterne, så de kan virke så godt og effektivt som muligt. Produkterne er i food state kvalitet, hvilket betyder, at mikronæringsstofferne nærmest er pakket ind i en madpakke. Det øger optageligheden markant, fordi kroppens celler kan genkende næringsstofferne som mad. Det betyder også, at du ikke behøver at indtage så høje doser. At mange af vitaminerne er udvundet af naturlige, økologiske næringsstoffer øger altsammen kun fordelene.

Nani serien er gennemført, der er virkelig mange gode produkter. Hvis jeg skal fremhæve et par stykker, så må det være Nanis multivitaminpræparat, der fåes med hhv 60 og 150 stk pr. dåse. Der findes også en virkelig god multi til børn, helt uden e-numre, farvestoffer og anden uønsket kemi. De kan begge anbefales.

Nanis C vitaminpræparat er naturlig og baseret på acerolabær, hvilket udgør en stor fordel i forhold til den syntetiske ascorbinsyre, som findes i de fleste vitaminprodukter. Et andet produkt, som vækker min begejstring, er Nanis blæretang. Et efter min mening virkelig godt produkt bestående af blæretang og brænddenælde. Næringsrigt og letoptageligt. Mine varmeste anbefalinger til hele serien, det er noget af det bedste og mest opdaterede og tidssvarende, der er introduceret i Danmark i mange år.

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!