Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

18 sep, 2020 | Madforlivet Magasin

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev – magasin 16 – sætter vi fokus på kolesterol. I nyhedsbrevet/magasinet kan du læse om det livsvigtige kolesterol, der blandt andet er forudsætningen for at du kan danne kønshormoner og D vitamin. Her kan du finde information om kolesterol samt forlag til naturlige tiltag til kolesterol i balance.

Læs mere her om kolesterol og om alt det, du selv kan gøre for at balancere og forebygge.

Du kan læse det nye Madforlivet Magasin № 16 herover, eller på 16.madforlivet.com. Ønsker du at downloade magasinet til din computer, kan du også hente det som pdf-fil HER.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Min foretrukne chokolade

Min foretrukne chokolade

Jeg sad fordybet i undersøgelsen om chokolade og muligheden for at fremstille sundere chokolade ved at designe den, så fedtet blev placeret yderst. Det vil formodentlig kunne forbedre både smagsoplevelsen og sundheden, og du kan læse mit skriv om det her til venstre....

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira. I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere...

Madforlivet Magasin No. 14: Februar 2020

Madforlivet Magasin No. 14: Februar 2020

Dette nyhedsbrev sætter fokus på dit immunforsvar, og hvordan du styrker det for at undgå vintersygdomme. Du lærer også at skræddersy din motion, til bevægelse der gør dig glad. Og så lancerer vi endnu et nyt tiltag: Madforlivet Brevkasse. Læs mere i februar udgaven af Madforlivet Magasin.

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!