Sund marmelade

9 jul, 2024 | Sunde Kager & Desserter

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat.

Ingredienser til 1 portion
3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede
1 dl tørrede abrikoser og dadler (udblødte)
Saften af en ½ citron
1 tsk vanillepulver

Fremgangsmåde
Udblød abrikoser og dadler i et par timer. Blend det hele til marmelade og hæld den på et rengjort glas. Opbevares på køl i max en uge. Hvis du anvender frosne hindbær, så skal de overhældes med kogende vand før brug og drænes for væde, før du blender.

Var du tilfreds med denne opskrift på Sund marmelade? Så er du velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Verdens bedste chokoladekage

Verdens bedste chokoladekage

Her får du opskriften på måske verdens bedste chokoladekage. Det er Linda Lomelinos legendariske chokoladekage, som du her præsenteres for, og det er den bedste chokoladekage, som jeg nogensinde har smagt. Linda Lomelino er en af Sveriges ypperste kagecreateurer og...

Bananbrød med eller uden gluten

Bananbrød med eller uden gluten

Det lækreste og mest velsmagende bananbrød, du kan forestille dig. Det er let at bage, super velegnet hvis du har et par modne bananer eller fire og kan tilberedes med eller uden gluten. Ingredienser til et brød 100 g kokossukker eller 125 g brun farin 125 g...

Rødbedekage

Rødbedekage

Skøn, let og lækker rødbedekage, fyldt med fibre og naturlig sødme.

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!