Fiskeolie, kvinder og styrketræning

Forsiden Viden og Forskning Fiskeolie, kvinder og styrketræning

     3
Fiskeolie, Kvinder og Styrketræning

 

Det er godt for os kvinder at røre os og styrke vores muskler og knogler. Nu viser nyere forskning, offentliggjort i The American Journal of Clinical Nutrition, at ældre kvinder, der kombinerer den daglige styrketræning med indtag af fiskeolie, dermed øger effekten af træningen.

Fiskeolie er bedst kendt for sin antiinflammatoriske indvirkning på kroppen, men også for sin gavnlige effekt for hjerte og kar systemet, samt for nervesystem, immunforsvar og hormonbalance. Nu kan der altså føjes endnu en ting til rækken af sundhedsgavnlige effekter, nemlig en øget effekt af knoglestyrkende træning.

Husk derfor din daglige fisk eller fiskeolie, men vær yderst opmærksom på kvaliteten. Mange fiskeolier, der sælges i Danmark er harske. Derfor anbefaler jeg flydende fiskeolier, for så kan du som regel lugte dig frem. Vil du vide mere om det gode fedt, kan du klikke her.

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.