Ramsløg er super sunde

Forsiden Viden og Forskning Ramsloeg er super sunde og findes lige nu i skovbunde. Ramsloeg kaldes ogsaa for naturens groenne hvidloeg

     5

Ramsløg er super sunde, og skovbundene mange steder i Danmark er lige nu dækket af stærkt duftende ramsløg, der er sprængfyldte med vitaminer og mineraler og dermed udgør de et super boost til immunforsvaret.

Ramsløg smager godt, og dufter og smager mildt af hvidløg. Her på hjemmesiden ka du også finde opskriften på en delikat ramsløgspesto, men du kan også pakke fisk og kylling ind i de nærende ramsløgsblade. Du kan anvende snittet ramsløg i enhver salat, du kan supplere den hjemmelavede pizza med friskhakkede ramsløg, og du kan lave denne lækre tomattærte med ramsløg – også helt uden gluten.

Ramsløg højner enhver ret, så skynd dig ud og pluk de sunde løg, men vær opmærksom på, at det er ramsløg du plukker og ikke de giftige liljekonvaller, der ligner til forveksling. Du kan kende forskel ved at nulre bladene imellem fingrene. Ramsløgsblade dufter stærkt af hvidløg, hvorimod liljekonvalblade ikke dufter. God fornøjelse.

tomattaertemedramsløg
Du kan finde opskriften på tomattærte med ramsløg HER

og du kan finde opskriften på ramsløgspesto HER  

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.