Sund fordøjelse på 30 minutter – webinar

Forsiden Viden og Forskning Sund fordøjelse på 30 minutter – webinar

     7
Sund fordøjelse på 30 minutter - webinar

På dette webinar – Sund fordøjelse på 30 minutter – fortæller jeg om irritabel tarm, oppustethed og andre former for tarmbøvl, og hvad du kan gøre ved det.
Jeg fortæller om den seneste nye forskning, men også om de mange erfaringer læsere af min bog Gaven til maven har gjort sig.

Det handler blandt andet om korn og glutenholdig mad, men også om, hvordan du let og uden besvær kan skifte hvedemelet ud med glutenfrit mel.

Du kan se hele webinaret på 30 min. hos Zevio lige HER

Gaven til maven

Har du brug for hjælp til fordøjelsen og at leve glutenfrit? Jeg har udgivet en ny bog om tarmsundhed og glutenholdig mad.
Gaven til Maven er min seneste bog om fordøjelsen og sammenhængene mellem irritabel tarm, oppustethed, diarré og andre udfordringer i tarmsystemet
og så vores indtag af korn som hvede, rug og byg.

Løsningen kan være at leve glutenfrit. Bogen er et stort passionsprojekt, der har været undervejs i flere år og den er udkommet på Politikens Forlag.

Du kan købe bogen her.

Var du tilfreds med dette opslag om Sund fordøjelse på 30 minutter – webinar? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.