Få styr på dit stofskifte

17 mar, 2017 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Få styr på dit stofskifte er en ny bog, som går i dybden med stofskifteproblematikkerne. Flere og flere danskere lider af stofskifteproblemer. Nu er der hjælp at hente i denne nye bog, skrevet af PhD og naturopath Inger Mann Forbes og Else Marie Juhl Thomsen, der begge har viden og erfaring med stofskifteproblematikker.

Bogen “Få styr på dit stofskifte” giver dig solid viden samt brugbare værktøjer til at få dit stofskifte tilbage i balance, hvadenten du lider af for højt eller for lavt stofskifte. Bogen er skrevet i øjenhøjde, så vi kan alle være med, men der er ingen tvivl om, at begge forfattere har en solid og dybdegående viden på området. Bogen er inddelt i otte trin, der kan hjælpe dig til at gå bag om årsagerne til dine stofskifteudfordringer. Budskabet er, at vi skal væk fra symptombehandlinger og lappeløsninger, og istedet få konkretiseret årsagerne til den nøjagtige problemstilling og derudfra sammensætte en skræddersyet behandlingsplan. Denne tilgang har hjulpet mange kvinder til et nyt liv, herunder også de to forfattere.

Det er en rigtig GOD bog, efter min mening en af de bedste, der er skrevet på stofskifteområdet. Bogens budskaber er lettilgængelige, velunderbyggede og man kan mærke, at de to forfattere selv har stået med disse problemer, for bogens budskaber er praktiske og lette at gå til. Har du mistanke om, at du lider af stofskifteubalancer, så kan jeg på det varmeste anbefale dig at læse og anvende denne bogs budskaber.

Du kan købe bogen HER
Du kan læse mere om stofskifteudfordringer HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!