Flydende Magi – juicer og smoothies til børn

18 jun, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Min gode ven Mads Bo, kendt for sine fantastiske juicer og smoothies, har skrevet en ny bog, denne gang henvendt til børn. Flydende Magi – juicer og smoothies til børn er en bog, man bliver top glad af at læse. Her er gode råd til, hvordan du gør det meningsfyldt for dit barn at drikke friskpressede grønsagssafter eller smoothies.

Muligvis ser du det som en umulig opgave at få dit barn til at drikke grønsagssmoothies, men det hjælper og motiverer at tale med dem om, hvordan spinat i smoothien giver større muskler, så de kan løbe hurtigere, eller hvordan gulerødder giver et skarpere syn, så de bedre kan ramme bolden. Ved også som forælder at foregå med et godt eksempel, være en god rollemodel og vise børnene hvad sund mad og masser af grønsager kan gør for os, kan selv børn med særdeles sarte smagsløg motiveres til at prøve.

Det er en fed bog, let at gå til og med rigtig mange gode råd og gode anvisninger til at få flere sunde grønne sager i børnene. Navnene på den flydende magi tilbørn spænder fra Muskeljuice til Trylledrik og Pudekamp, så har dit barn ikke overgivet sig allerede, så skal de kreative og sjove navne på drikkene nok gøre det sidste. En anbefalelsesværdig bog til såvel forældre som bedsteforældre.
Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på Prinsesse Smoothie HER
Du kan finde opskriften på Kong Gulerod HER

Kunne du lide denne artikel, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!