Green Kitchen smoothies

23 jul, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Green kitchen smoothies er en ny bog af David Frenkiel og Luise Vindahl. Jeg er stor beundrer af Green Kitchen Stories. Lige siden min gode veninde og kollega Sif Orellana introducerede parret David Frenkiel og Luise Vindahl og deres bøger på det danske marked, har jeg været fan. De er begge to susende dygtige og fantastisk inspirerende.

Deres nye bog hedder Green Kitchen Smoothies, og den er en stor nydelse at læse og opleve. Green Kitchen Smoothies kommer hele vejen rundt og præsenterer delikate smoothie opskrifter, der passer til alle, om det er nybegyndere, børn eller mere erfarne udi smoothies og teknikker og tilberedning, så er der skøn inspiration at hente i bogen.

Luise og David er geniale i et køkken og så tager de nogle forrygende gode billeder. Bogens opskrifter er simpelthen også bare så delikate, cremede og lækre, at det er en fornøjelse. Mange af dem er baseret på nøddemælk og tilsat såvel grønsager som bær og frugt. Der er mange nye variationer, og alle deres opskrifter kan erstatte mere traditionelle måltider. Jeg kan eksempelvis nævne Superbær & fennikelsmoothie, Æbletærte på glas, Grønskål, Klorofyl-detox og Marmorsmoothie-ispinde. Madforlivet nyhedsbrev har fået lov at bringe opskriften på hindbærsmoothie fra bogen. Du kan finde opskriften herunder. Bogen får mine varmeste anbefalinger, for bedre kan det simpelthen ikke gøres.
Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på hindbærsmoothie HER
Var du tilfreds med denne omtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!