Grøn og Glad – på syv dage

4 feb, 2019 | Bøger og Kurser, Mine Bøger

Grøn og Glad – på syv dage hedder min helt nye e-bog, der giver dig viden og masser af inspiration til flere grønne og glade dage for hele familien.

Har du også lyst til at prøve flere grønsagsrige måltider af, har du lyst til at erstatte mere af kødet med billige og bæredygtige bønner og linser, men ved ikke helt hvordan, så kan du hente masser af grøn inspiration i e-bogen Grøn og Glad – på syv dage. Helt ny forskning viser, at vejen til en sundere krop og klode blandt andet ligger i vores daglige valg af mad og levevis.

Bogen guider dig igennem de forskellige næringsstoffer, giver dig viden om råvarer og kvaliteter, og hjælper dig med at sammensætte optimale og nærende grønne måltider til hele familien. Her kan du få svar på, hvorfor det fungerer bedst for kroppen at få både grønsager, gode fedtstoffer og proteiner til hvert af dagens måltider, hvordan du let laver dine favoritopskrifter mere grønne og meget, meget mere.

I bogen, der er på 100 sider,  finder du også et ugeskema med forslag til syv sunde dage, men du kan selv sammensætte menuen nøjagtig som du har lyst til. Der er ekstra skemaer til download, så du selv kan planlægge, og det gi’r dig også mulighed for at fortsætte den grønne linie udover de syv dage, for I bliver måske vilde med det. Hop derfor ombord i en sundere livsstil med mere grøn plantemad, det er både godt for helbredet, pengepungen og klimaet. Rigtig god fornøjelse.


Køb min nye e-bog ‘Grøn og Glad – på syv dage’ i dag:

E-bogen kommer i en samlet pakke, hvor du får:

  • Grøn og Glad – på syv dage — 100 siders e-bog i PDF format
  • 3 print-venlige skemaer: Årstidens råvarer, Kostdagbog, samt Ugeskema & Madplan
  • BONUS: PDF med ekstra indsigt og information om forskningen bag, samt viden om vegetarisk og vegansk levevis

Det hele sendes automatisk til din e-mail når dit køb er gennemført.

Særlig pris kun for medlemmer
Som medlem af mit.Madforlivet får du lige nu 70% rabat når du køber bogen. Normalprisen er kr. 99,- men kun kr. 29,- for medlemmer.

Medlemsskab er helt gratis[members_not_logged_in], og du kan nemt oprette dig i forbindelse med købet, hvis du ikke allerede er medlem:[/members_not_logged_in].

Køb e-bogen her

[members_not_logged_in]

[gravityform id=”5″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”1122″]

[/members_not_logged_in]

[members_logged_in]

[gravityform id=”6″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”2233″]

[/members_logged_in]


 

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!