Kolesterolkogebogen

2 okt, 2017 | Bøger og Kurser, Mine Bøger

I Kolesterolkogebogen finder du redskaber til at bruge god mad og motion til naturlig balancering af kolesterolniveauerne.

Bogen indeholder en vifte af ny viden samt praktiske redskaber til regulering af såvel blodsukker- som kolesterol- og inflammationsniveauer.

Bogens informationer og indbydende opskrifter sætter de fleste interesserede i stand til at tilpasse livsstilen til kroppens behov. Ved at følge bogens fire grundlæggende principper og dens mange velsmagende opskrifter vil de fleste mennesker i løbet af få måneder opleve at kunne spise sig til blodsukker og kolesterol i balance. Der vil oveni købet kunne opnås større velvære og mere energi.

Kolesterolkogebogens opskrifter er enkle at gå til og er sammensat ud fra overbevisningen om, at mad tilberedt af de allerbedste råvarer ikke alene fornøjer det smagsløgene men det er også med til at skabe indre balance og sundhed.

Du kan købe bogen i hardcover HER


Køb e-bogen her

[members_not_logged_in]

[gravityform id=”17″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”1122″]

[/members_not_logged_in]

[members_logged_in]

[gravityform id=”18″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”2233″]

[/members_logged_in]

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!