Syriens Gryder

15 okt, 2015 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Den helt spritnye bog: Syriens gryder, byder på en kulinarisk rejse i Syrien, et spændende land med et fantastisk kultur og et spændende køkken. Bogen er en hyldest til Syriens folk og er blevet en realitet, fordi forfatterne inderligt har ønsket at hjælpe de mange syrere, der idag er tvunget på flugt og kæmper for et nyt liv og et nyt Syrien. Hele overskuddet fra salget af denne bog går derfor ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp.

Det er en smuk og spændende bog, den ideelle gave til en du holder af, og at bogen er kommet til i et samarbejde imellem journalist Ruth von Sperling, fotograf Pernille Kløvedal Helweg og madskribent Trine Hahnemann, gør den ikke mindre interessant.

Alt går op i en højere enhed, du fornemmer landet, får indblik i dagligdagen og i kulturen, og du næsten dufter de spændende retter som eksempelvis kylling med citron og grønne oliven, rødbedemutable eller den delikate Baba Ganoush, som du kan finde opskriften på herunder.

Ruth von Sperling fortæller i bogen om hverdagslivet og madkulturen i Syrien, som hun har besøgt mange gange. Fotograf Pernille Kløvedal Helweg har taget de smukke billeder, som bogen er fyldt af, og madskribent Trine hahnemann har udviklet bogens mange opskrifter.
Alle involverede i tilblivelsen af bogen har stillet deres arbejdskraft gratis til rådighed.

Mine varmeste anbefalinger. Du kan købe bogen her

Var du tilfreds med denne omtale? Så må du meget gerne klikke “Synes godt om” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!