“Verdens Bedste Kur” af Christian Bitz & Arne Astrup

3 jan, 2012 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

“Verdens bedste kur” af Christian Bitz og Arne Astrup. Da jeg fik denne bog i hænderne, tænkte jeg umiddelbart “ok, mon de kalder den verdens bedste kur, fordi deres råd til danskerne er – at vi bare skal holde munden lukket?”. Men til min store glæde, siger de to forfattere Christian Bitz og Arne Astrup absolut ikke det. Tværtimod. Bogen, der er udgivet på Politikens forlag anerkender, at maden er en stor og væsentlig del af vores liv, og udgangspunktet er, at sund mæthed er vejen til slankhed. Således beroliget gav jeg mig i kast med bogen.

Og den er god. Den er veldokumenteret, baseret på det store EU støttede Diogenes studie. Den er let at gå til, og den er fyldt med lækre opskrifter. Layoutet er super enkelt og indbydende, og på bogens første sider gives der gode, kortfattede svar på alt – lige fra hvorfor vi skal undgå light produkter til, hvorfor det mætter bedre og mere at spise protein og sundt fedt til hvert eneste måltid. Diogenesstudiet er et paneuropæsisk forskningssamarbejde til kortlægning af fedme, herunder hvilken kostsammensætning, der er optimal, såfremt vi vil forebygge vægtøgning og holde et eventuelt vægttab. Den lille tanke melder sig, om ikke resultaterne af den EU betalte forskning burde have være stillet gratis til rådighed for vi danskere, hvoraf cirka halvdelen af os trænger til at tabe os jf, de to forfattere. Men nu er en del af resultaterne altså udkommet i denne appetitvækkende bog, som I – efter min mening – med absolut sindsro kan købe.

Jeg har langtfra altid været enig med Arne Astrup, og jeg hylder til enhver tid uvildighedsprincippet, men denne bog er god, den er let at gå til, og maden er indbydende og lækker. Rigtig god fornøjelse!

Bestil “Verdens Bedste Kur” som e-bog her

Var du tilfreds med denne bogomtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!