Det Søde af Lisbeth Tordendahl

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Det Søde af Lisbeth Tordendahl

 
det søde bog lisbeth tordendahl

Jeg blev forelsket ved første øjekast i denne smukke bog af Lisbeth Tordendahl, og endnu bedre blev det, da jeg på de første linier læser, at det er såvel naturligt som nødvendigt at spise lidt sødt hver dag. Ikke nogen løftede pegefingre eller noget med, at sødt er syndigt. Tværtimod udtrykker bogen en omfavnelse og anerkendelse af, at vi har brug for lidt sødt. Det handler blot om, at det søde er af høj kvalitet, er naturligt og ikke påvirker kroppen negativt. Min interesse var straks vakt, og bogen igennem udfoldes der et fantastisk smukt og nænsomt univers af sunde søde sager, der ser fantastiske ud og dem jeg har nået at smage, smagte forrygende.

Der er korte introduktioner og klare holdninger til kvalitet og råvarer, og det betyder ind med naturlige uforarbejdede og økologiske råvarer, fyldt med smag, kraft og næring og ud med de raffinerede og syntetiske. Enkelt og godt. 

Bogens budskaber og opskrifter er krydret med smukke og inspirerende fotos, og måske har du også lyst til at kaste dig ud i en sommerlig bærlagkage, de skønne kryddermuffins med nødder og chokolade eller de delikate hindbær-mandelkager – allesammen helt uden tilsat sukker og bagt af de allerbedste råvarer? Bogen får mine varmeste anbefalinger, og du kan købe den HER