Green Kitchen Rejser – Fantastisk inspirerende bog

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Green Kitchen Rejser – Fantastisk inspirerende bog

     3
green kitchen rejser

Da jeg omtalte David og Luises første bog, bestselleren Green Kitchen Stories, skrev jeg, at det var så god en kogebog, at jeg ville ønske, at jeg selv havde skrevet den. På samme måde har jeg det med deres seneste bog Green Kitchen Rejser, det er en fantastisk inspirerende bog.

Bogen er en fornøjelse at læse, den er inspirerende, spækket med smukke og glade billeder og fyldt til randen med inspirerende opskrifter fra hele verden. David og Luises kostfilosofi går så fint i tråd med min egen, her er tænkt over råvarekvaliteter, smagssammensætninger og udgangspunktet er, at maden skal virke indbydende på hele familien, også børnene.

David og Luise har siden de udgav bestselleren “Green Kitchen Stories” rejst rundt i verden med deres to små børn. De har snuset til alt lige fra det marokkanske til det mexikanske køkken, og udover de mange lækre opskrifter, er bogen også fyldt til randen med gode rejsetips, når børnene skal med på langfart. Jeg er begejstret, og bogen får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen fra Saxo.com her.
Du kan læse min omtale af Green Kitchen Stories her på bloggen.
Du kan læse min omtale af David og Luise fra Green Kitchen Stories her ligesom du under opskrifter kan finde flere lækre fra begge bøger. Eksempelvis her

Var du tilfreds med denne artikel, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.