Green Kitchen smoothies

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Green Kitchen smoothies

     10

Green kitchen smoothies er en ny bog af David Frenkiel og Luise Vindahl. Jeg er stor beundrer af Green Kitchen Stories. Lige siden min gode veninde og kollega Sif Orellana introducerede parret David Frenkiel og Luise Vindahl og deres bøger på det danske marked, har jeg været fan. De er begge to susende dygtige og fantastisk inspirerende.

Deres nye bog hedder Green Kitchen Smoothies, og den er en stor nydelse at læse og opleve. Green Kitchen Smoothies kommer hele vejen rundt og præsenterer delikate smoothie opskrifter, der passer til alle, om det er nybegyndere, børn eller mere erfarne udi smoothies og teknikker og tilberedning, så er der skøn inspiration at hente i bogen.

Luise og David er geniale i et køkken og så tager de nogle forrygende gode billeder. Bogens opskrifter er simpelthen også bare så delikate, cremede og lækre, at det er en fornøjelse. Mange af dem er baseret på nøddemælk og tilsat såvel grønsager som bær og frugt. Der er mange nye variationer, og alle deres opskrifter kan erstatte mere traditionelle måltider. Jeg kan eksempelvis nævne Superbær & fennikelsmoothie, Æbletærte på glas, Grønskål, Klorofyl-detox og Marmorsmoothie-ispinde. Madforlivet nyhedsbrev har fået lov at bringe opskriften på hindbærsmoothie fra bogen. Du kan finde opskriften herunder. Bogen får mine varmeste anbefalinger, for bedre kan det simpelthen ikke gøres.
Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på hindbærsmoothie HER
Var du tilfreds med denne omtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.