Ny bog – Og halsen af en svane

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Ny bog – Og halsen af en svane

     3

Da jeg kom hjem, lå der den smukkeste bog og ventede på mig. Jeg bryggede en kop te og satte mig med Lone Landmand og Søren Sørøvers skønne, nye bog Og halsen af en svane. Og det var en nydelsesfuld oplevelse. Og halsen af en svane er fyldt med dejlige opskrifter, med fokus på smag og gode råvarer, og er smukt garneret med humoristiske tekster, små digte og påmindelser om, hvordan maden kan bygge bro imellem mennesker.

Bogen Og halsen af en svane vigtige budskab er, at vi skal huske på at værdsætte de gode måltider og samværet med andre mennesker. At gode råvarer, god smag og højt næringsindhold hænger sammen, og at vi skal huske at mad, kærlighed og venskaber hænger uløseligt sammen. At vi kan bruge god mad til at skabe stemninger, fortrolighed og til at udvise kærlighed til dem, vi holder af.

Bogens opskrifter er skønne, der er taget udgangspunkt i gode råvarer, traditionelle opskrifter og den gode smag er vægtet hele vejen igennem. At bogen er sat fænomonalt smukt op af grafisk designer Kristine Lindbjerg, som også har sat mine to seneste bøger op, gør bestemt ikke læseoplevelsen mindre, tværtimod. Kristine er en fantastisk dygtig grafiker, bosiddende i Sydney, og Sif og jeg havde den store glæde at besøge Kristine og hendes familie, da vi var i Sydney. En dejlig oplevelse.

Og halsen af en svane er en skøn og hjertevarm bog, der inspirerer til skønne måltider i gode venners lag og til anvendelsen af sunde, nærende og uspolerede råvarer. Bogen får mine allervarmeste anbefalinger, og er også super velegnet som julegave til en, du holder af.

Du kan købe Og halsen af en svane HER
Du kan finde opskriften på Lone Landmands grønkålssuppe HER
Og på hendes mageløse makronsnitter HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.