Super Food

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Super Food

     3

Jamie Oliver har netop udgivet bogen Super food. Hans, efter min mening, bedste bog til dato. Denne bog er kommet til verden, fordi Jamie Oliver har sat sig for at lære mere om ernæring. Han er derfor rejst ud i verden, har besøgt verdens førende ernæringseksperter, og dermed samlet viden og inspiration. Han uddanner sig også indenfor området, og denne bog er den første, hvori han selv 100% har udviklet, forfinet, stylet og fotograferet alle opskrifterne. Og jeg tænker, at det er det jeg mærker, når jeg læse bogen. Den er skrevet med hjerne og hjerte.

Jamie Olivers har altid været fænomonalt god til at lave mad og ikke mindst til at inspirere, men hans nye viden om ernæring har ændret hans tilgang til kvaliteten af de råvarer, han anvender, og retterne er komponeret anderledes. Med andre ord, de er sundere.

Jamies force har altid være hurtig og lettilgængelig mad med et sundt twist, og dette koncept når nye og sundere højder i denne bog. Der er hele 90 opskrifter med morgenmad, frokost og aftensmad, og du får Jamies gode råd til en sundere levevis med på vejen. Dog fornægter Jamie Olivers engelske herkomst sig ikke i valget af opskrifter, men bogen er god og fyldt med god mad. Du kan købe Super Food HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.