Lone Landmands kager

Forsiden Bøger og Kurser Lone Landmands kager

     4
Lone Landmands kager

Den skønneste, smukkeste og mest indbydende bog, fyldt med skønne opskrifter på kager, der smager. Mine varmeste anbefalinger til bogen Lone Landmands kager.

Lone Landmand kan noget med kager. Kager, der smager og bringer smil og minder frem. Igennem et helt liv har Lone samlet sine favorit- og familieopskrifter på kager, der smager, og har samlet dem i den smukkeste bog, du kan forestille dig; LONE LANDMANDS KAGER.

Bogen er indbydende og har en størrelse, der giver plads til et væld af smukke billeder, tegninger og ord, der kalder på både smil og latter. 120 imponerende opskrifter er det blevet til i bogen, på hyggelige, herlige og humørfyldte kager, som vi alle kan bage; hindbær roulade, chokoladekager, Napoleonshatte, kanelkrøller, muffins og mange mange flere, alle bagt af de allerbedste råvarer, med æg, lagt af glade høns og med rigtigt sukker. Og ja, jeg kan fortælle jer, at de smager…

Kager skaber hyggestunde, og Lones kager bringer vitterligt minderne frem, for her er også opskrifter på kager, som de blev bagt i de gode gamle dage. Engang imellem er det bare noget så livsbekræftende og vidunderligt at sætte tænderne i en fyldig, sød og blød kage, der bare smager så englene synger. Sådanne kager bager Lone Landmand. Du kan finde opskriften på Lones citronfuldmåne og makronsnitter her i nyhedsbrevet.

Derfor mine varmeste anbefalinger til denne smukke, dejlige og hjertevarme bog. Du må eje den, og du kan læse mere og købe her
Lone Landmands kager

Her kan du finde opskriften på Lone Landmands citronmåne
Her kan du finde opskriften på Lone Landmands makronsnitter