Den glutenfri kogebog

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Den glutenfri kogebog saetter fokus på glutenproblematikken og leverer revolutionerende, nye bageteknikker

     5
den glutenfri kogebog

Den glutenfri kogebog sætter fokus på glutenproblematikken og leverer revolutionerende, nye bageteknikker, masser af opskrifter, praktiske råd og konkret viden, så det glutenfri liv kan leves let, velsmagende og sundt.

Den glutenfri kogebog henvender sig til alle, der lever eller har lyst til at prøve at leve glutenfrit. Flere og flere oplever gluten som årsag til fordøjelsesbesvær, hudproblemer, ledsmerter, træthed eller svingende humør, og mærker bedring og færre symptomer, når glutenholdige fødevarer som hvede, rugbrød, pasta med mere udelades.

I denne nye glutenfri kogebog kan du læse mere om gluten, om eventuelle symptomer forårsaget af gluten og få masser af gode redskaber, revolutionerende bageteknikker og opskrifter til et liv uden gluten. Det behøver nemlig ikke være kompliceret, hvis bare lige man ved hvordan.

Du kan købe Den glutenfri kogebog på Saxo.com via dette link.

Kunne du lide denne bogomtale af Den glutenfri kogebog?, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.