Få årets julebog helt GRATIS

Du kan få årets julebog helt gratis. Årets julebog hedder Jul med Anette og venner, og den er fyldt til randen med skønne, gratis juleopskrifter på rigtig god julemad.

Julebogen anno 2016 er en e-bog, som du kan downloade via linket herunder helt GRATIS. Jul med Anette og venner er fyldt med 76 siders lækker julemad, som gode venner og kolleger har bidraget til. De har velvilligt stillet deres allerbedste juleopskrifter til rådighed, og du vil derfor kunne finde spændende og nytænkte opskrifter på lækker julemad og på alt lige fra delikat konfekt og kager til varme drikke, salater og postejer til julebordet i jule e-bogen Jul med Anette og venner. Julebogen kan downloades helt GRATIS via linket herunder.

Jul med Anette og venner emmer af glæden ved god og sund julemad, og du kan roligt glæde dig, for Lisbeth Tordendahl, Kirsten Skaarup, Sif Orellana, Anette Hoeg Nielsen, Susy Grundahl og undertegnede har udviklet og delt vores allerbedste juleopskrifter i e-bogen. Det er vores julegave til dig med ønsket om en rigtig glædelig jul.

Du kan downloade årets julebog helt gratis HER

Var du tilfreds med dette indlæg? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Debat