Få årets julebog helt GRATIS

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Gratis julebog, fyldt med opskrifter. Denne julebog hedder Jul med Anette og venner, og den er fyldt til randen med skoenne, gratis juleopskrifter på rigtig god julemad.

     10

Du kan downloade denne julebog helt gratis. Denne julebog hedder Jul med Anette og venner, og den er fyldt til randen med skønne, gratis juleopskrifter på rigtig god julemad.

Julebogen “Jul med Anette og venner” er en e-bog, som du kan downloade helt GRATIS.

Jul med Anette og venner er fyldt med 76 siders lækker julemad, som gode venner og kolleger har bidraget til. De har velvilligt stillet deres allerbedste juleopskrifter til rådighed, og du vil derfor kunne finde spændende og nytænkte opskrifter på lækker julemad og på alt lige fra delikat konfekt og kager til varme drikke, salater og postejer til julebordet.

Jul med Anette og venner emmer af glæden ved god og sund julemad, og du kan roligt glæde dig, for Lisbeth Tordendahl, Kirsten Skaarup, Sif Orellana, Anette Hoeg Nielsen, Susy Grundahl og undertegnede har udviklet og delt vores allerbedste juleopskrifter i e-bogen.

Det er vores julegave til dig med ønsket om en rigtig glædelig jul.

Download årets julebog gratis her

Jul med Anette og Venner: E-bog

Download

PDF, — 16 MB

Var du tilfreds med dette indlæg? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.