Knoglesund — hele livet

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Knoglesund — hele livet

     7
Knoglesund - hele livet

Alt for mange kvinder og mænd over 50 år udvikler knogleskørhed. Vi har derfor behov for viden om, hvad vi selv kan gøre i relation til god mad og skræddersyet motion for at bevare sunde knogler – hele livet. Hvilke faktorer medvirker — og hvilke modvirker — sunde knogler? Derfor har jeg skrevet bogen Knoglesund – hele livet. Læs med her og hent inspiration til naturlige, knoglesunde tiltag.

Knoglesund – hele livet – NY e-bog!

Osteoporose er en inflammatorisk sygdom, der rammer alt for mange danskere over 50 år. Heldigvis er der mulighed for selv at gøre en indsats i relation til at optimere knoglesundheden og dermed vende denne udvikling. Målet er at undgå invaliderende knoglebrud og i stedet være i stand til at nyde voksenlivet og alderdommen i aktivitet og glæde. Det kan lade sig gøre, det kræver blot, at vi sætter os ind i, hvilke parametre der virker knogleopbyggende, og hvilke, der virker lige modsat, og så leve efter det.

Vores knoglemasse er ikke statisk. Den udvikler sig konstant – nedbryder og genopbygger – og de gode nyheder er derfor, at der er en del, vi selv kan gøre for at stimulere dannelsen af nyt knoglevæv og dermed forebygge osteopeni og osteoporose. De mindre gode nyheder er, at vi mister knoglemasse med alderen. Derfor må vi holde os i gang, for god mad og målrettet bevægelse og motion kan gøre underværker.Vores knoglesundhed er under pres. Vi sidder for meget og spiser måske heller ikke optimalt. Vi må derfor nødvendigvis tilegne os viden om, hvilken mad, hvilken motion og hvilke næringsstoffer, der kan hjælpe os med at bevare eller genoprette sunde knogler – hele livet.

Læs med her og lad dig inspirere til delikat, knogleopbyggende mad og skræddersyet motion. Du finder også afsnit om ny forskning, erfaringer og andre naturlige tiltag til at forblive Knoglesund – hele livet.

Knoglesund — hele livet giver dig:

  • viden om hvornår og hvordan vi opbygger knoglemasse
  • praktiske råd og hjælp til opbygning af sunde knogler — hele livet
  • mine egne valg af knoglesund mad og relevante kosttilskud

— og bogen er selvfølgelig fyldt til bristepunktet med lækre, knoglestimulerende opskrifter!

Bogen er på 1o4 sider og koster normalt kr. 99,- Lige nu, kan bogen købes til KUN kr. 49,-

E-bog, PDF, 95 sider
kr. 49,-