Kolesterolkogebogen

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Kolesterolkogebogen giver dig redskaber til at bruge god mad som effektiv og naturlig medicin mod for hoejt kolesterol

     7
kolesterolkogebogen

I Kolesterolkogebogen kan du finde redskaber til at bruge god mad som effektiv og naturlig medicin mod for højt kolesterol. Bogen sætter fokus på de grundlæggende årsager til udvikling af hjertekarsygdomme, og gør op med myterne om høje kolesterolniveauer som primær årsag til udvikling af åreforkalkning. Den indeholder en vifte af ny viden samt praktiske redskaber til regulering af såvel blodsukker- som kolesterol- og inflammationsniveauer.

Bogens informationer og indbydende opskrifter sætter alle interesserede i stand til at tilpasse livsstilen til kroppens behov. Ved at følge bogens fire grundlæggende principper og dens mange velsmagende opskrifter vil de fleste mennesker i løbet af få måneder opleve at kunne spise sig til blodsukker og kolesterol i balance. Der vil oveni købet kunne opnås større velvære og mere energi. Kolesterolkogebogens opskrifter er enkle at gå til og er sammensat ud fra overbevisningen om, at mad tilberedt af de allerbedste råvarer ikke alene fornøjer smagsløgene men også skaber indre balance og sundhed.

Du kan købe Kolesterolkogebogen HER
Du kan downloade Kolesterolkogebogen som e-bog HER

Kunne du lide denne bogomtale af Kolesterolkogebogen?, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.