Kolesterolkogebogen

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Kolesterolkogebogen giver dig redskaber til at bruge god mad som effektiv og naturlig medicin mod for hoejt kolesterol

     7

Kolesterol i balance. Følg Kolesterolkogebens fire trin til naturlig balancering af dine kolesterolniveauer.

I Kolesterolkogebogen finder du redskaber til at bruge god mad og motion til naturlig balancering af kolesterolniveauerne.

Bogen indeholder en vifte af ny viden samt praktiske redskaber til regulering af såvel blodsukker- som kolesterol- og inflammationsniveauer.

Bogens informationer og indbydende opskrifter sætter de fleste interesserede i stand til at tilpasse livsstilen til kroppens behov. Ved at følge bogens fire grundlæggende principper og dens mange velsmagende opskrifter vil de fleste mennesker i løbet af få måneder opleve at kunne spise sig til blodsukker og kolesterol i balance. Der vil oveni købet kunne opnås større velvære og mere energi.

Kolesterolkogebogens opskrifter er enkle at gå til og er sammensat ud fra overbevisningen om, at mad tilberedt af de allerbedste råvarer ikke alene fornøjer det smagsløgene men det er også med til at skabe indre balance og sundhed.

Du kan købe bogen i hardcover HER


Køb e-bogen her