Kvinde – styrk dit immunforsvar

NY e-bog
Kvinde – styrk dit immunforsvar på tre dage er min seneste e-bog, der er baseret på spændende forskning. Forskning, der viser, at du på kun tre dage kan styrke dit immunforsvar, forny dine immunforsvarsceller og dermed genvinde eller styrke kropslig vitalitet og balance. Det handler bare om at vide hvordan. Kvinde – styrk dit immunforsvar på tre dage giver dig viden, opskrifter, madplan og redskaber til tre dages indre hovedrengøring med flydende mad og drikke. Det er effektivt, og din krop bliver så glad for opmærksomheden.

E-bogen er på 120 sider, der strutter af sundhed, livsglæde, gode tips, ideer, viden og skønne opskrifter. Bogen indeholder også forslag til en tre dages madplan samt en tom madplan, så du selv kan sammensætte de tre dage ud fra bogens opskrifter. Du kan downloade bogen for KUN 20,- på din computer eller Ipad HER

Kunne du lide denne artikel, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.

Debat