Mad, Mening og Magiske øjeblikke

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Mad, Mening og Magiske oejeblikke- spis, sov og taenk dig sund hedder min nye bog, og det er 256 sider rendyrket livskvalitet. Den er intet mindre end min livsbog og meget mere end en kogebog. I bogen afsloerer jeg blandt andet

     11

Mad, Mening og Magiske øjeblikke- spis, sov og tænk dig sund hedder min nye bog, og det er 256 sider rendyrket livskvalitet. Den er intet mindre end min livsbog og meget mere end en kogebog. I bogen afslører jeg blandt andet hemmelighederne bag et langt og sundt liv. Omdrejningspunktet er god mad, fælles måltider, gode venskaber, aktivitet og søvn, der alle er afgørende brikker i bestræbelserne på at opnå en så god livskvalitet og livslængde som muligt.

 
Bogen præsenterer dig for nye vinkler og veje, hvor også individualitet, livsglæde, mening og naturligt velvære bringes i fokus. Det betyder, at du får redskaber og inspiration til at navigere sundere i livet og samtidig ha’ det rigtig godt og sjovt. MAD, MENING & MAGISKE ØJEBLIKKE hylder de gode ting i livet og introducerer dig også for Taburetteknikken, der er en enkel og visuel model, der kan hjælpe dig med at holde balancen i din indre biokemi for dermed let at fremme og styrke din sundhed. Det betyder, at du får redskaber og muligheder for at navigere sundere i livet og samtidig ha’ det rigtig godt. Bogen er fyldt til bristepunktet med velunderbygget viden, praktiske redskaber og indeholder også 67 enkle og velsmagende opskrifter.

Det handler om livskvalitet og om at skabe magiske øjeblikke, også i hverdagene, og derfor vil du i bogen, udover solid og velunderbygget viden om søvn, aktivitet og gode tanker, også finde et væld af enkle, delikate og sunde opskrifter, der forhåbentlig vil inspirere dig til at lave både let og velsmagende mad og skabe mange flere magiske øjeblikke i dit liv.

Glæd dig, MAD, MENING & MAGISKE ØJEBLIKKE – spis, sov og tænk dig sund udkommer på Gyldendal den 18. september og koster vejl. 249,95
Du kan købe bogen HER
Var du tilfreds med denne omtale af min nye bog MAD, MENING & MAGISKE ØJEBLIKKE? Så må du meget gerne klikke “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.