Magnesium – det oversete mineral

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Magnesium - det oversete mineral er en e-bog, der saetter fokus paa magnesium, som et uundvaerligt mineral for kroppens indre biokemi

     8
magnesium - det oversete mineral

Magnesium – det oversete mineral. Magnesium har afgørende betydning for muskelaktivitet, knoglesundhed, nervesignalering og meget mere. Alligevel er dets afgørende betydning stærkt underkendt, og magnesium er i dag en mangelvare hos de fleste vestlige mennesker.

Magnesium er et af de allervigtigste mikronæringsstoffer, vi kender til. Det indgår i mere end 300 biokemiske processer i kroppen. Magnesium har betydning for dannelsen af enzymer, herunder de enzymer, der aktiverer D vitamin. Magnesium har antioxidant virkning og indgår i immunforsvarets funktion. Det er et overset mineral i relation til knoglesundheden, selvom det har afgørende betydning for calciumbalancen, og næsten tre fjerdedele af det magnesium, vi har i organismen, findes i knoglerne. Magnesium – det oversete mineral giver dig væsentlig viden om dette afgørende mineral og hvor du bedst får det fra.

Magnesium – det oversete mineral er GRATIS for medlemmer

Er du endnu ikke medlem, kan du oprette dig her og få "Magnesium – det oversete mineral" med det samme.
Log ind her, hvis du allerede er medlem (du bliver sendt tilbage til denne side.)

Kunne du lide denne bogomtale af Magnesium – det oversete mineral?, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.