‘Søvnhormonet’ Melatonin – optimer din søvn, vægt og livskvalitet

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger ‘Søvnhormonet’ Melatonin – optimer din søvn, vægt og livskvalitet

     6

Min nye bog sætter fokus på betydningen af melatonin som et naturligt signalstof med stor indflydelse på din søvnkvalitet, men også med bemærkelsesværdig indvirkning på din vægt, dit immunforsvar, dit syn, din aldringsproces og din generelle livskvalitet.

Nu solgt i over 4.000 eksemplarer!

Bogen giver dig både viden og redskaber til optimering af:

  • Din livskvalitet
  • Din søvn
  • Din vægt

og meget mere!

Køb bogen lige her

Hvad er melatonin?

Melatonin dannes i pinealkirtlen i hjernen om natten, når vi sover, og styrer døgnrytmen. Niveauet er dog hos mange danskere påvirket negativt af blandt andet stress og blåt lys fra computer-skærme og LED-lys om aftenen.

Mere end halvdelen af alle danskere oplyser, at de har udfordringer med nattesøvnen.

Det er nemlig afgørende for produktionen af melatonin, at du får dagslys igennem øjnenes iris i dagtimerne og sover helt mørkt om natten. Niveauet af melatonin falder desuden med alderen, og alt dette mærker vi ofte i form af dårlig nattesøvn og andre ubalancer.

“For meget kunstigt eller blåt lys kan ødelægge melatoninproduktionen.”
—Dr. Walter Pierpaoli

I min helt nye bog, ‘Søvnhormonet’ Melatonin – Optimer din søvn, vægt og livskvalitet får du gode råd til, hvordan du helt naturligt kan optimere dit niveau og dermed sove bedre og ha’ det bedre.

Bogen tilbyder velunderbygget viden om væsentlige livsaspekter samt enkle, praktiske redskaber til optimering. Kunne du også godt tænke dig at vide mere om, hvordan du optimerer din melatoninproduktion, søvn og livskvalitet, så kan du købe bogen herunder. God fornøjelse.


 


Omtale af Melatonin

“Alt i alt er denne bog fyldt med saglig viden om dét stof, der er helt vitalt for vores søvn – og dermed vores trivsel – nemlig melatonin. Anette Harbech Olesen er en yderst kompetent formidler. Tag din søvn alvorligt og dyk ned i bogen om melatonin. Bogen klæder på bedste vis sin læser på til selv at handle aktivt, så vi alle kan sove godt.”

★★★★★
— Nønne Lønne Votborg, bogvaegten.dk