‘Søvnhormonet’ Melatonin – optimer din søvn, vægt og livskvalitet

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger ‘Søvnhormonet’ Melatonin – optimer din søvn, vægt og livskvalitet

     6

Min nye bog udkommer d. 5. september, og handler om ‘søvnhormonet’ melatonin. Læs mere her, og få besked som en af de første når bogen er på gaden.

Min nye bog sætter fokus på betydningen af melatonin som et naturligt signalstof med stor indflydelse på din søvnkvalitet, men også med bemærkelsesværdig indvirkning på din vægt, dit immunforsvar, dit syn, din aldringsproces og din generelle livskvalitet.

Min nye bog giver dig både viden og redskaber til optimering af livskvaliteten, søvnen, vægten og meget mere.

Bogen udkommer d. 5. september 2019.

Som medlem af Madforlivet får du besked om udgivelsen som en af de allerførste.
Bliv medlem gratis på 30 sekunder lige her:

Styrkeindikator

Tip: Denne adgangskode bør være på mindst tolv tegn. For at gøre den stærkere kan du bruge store og små bogstaver, tal og symboler såsom !, ", ?, $, %, ^ og ).

Når du opretter din gratis profil på madforlivet.com, giver du samtidig tilladelse til, at din e-mail adresse, og dit navn, hvis du udfylder det senere, bliver gemt på servere i EU, med henblik på at huske dine præferencer, personalisere indholdet på madforlivet.com for dig, samt tilmelding til Madforlivets gratis nyhedsbrev for medlemmer. Se vores privatlivspolitik og brugerbetingelser for nærmere detaljer. Vi beskytter dine oplysninger, og dine data bruges kun til at hjælpe dig til en sundere og gladere hverdag som medlem og bruger af Madforlivet.