Vores Jul

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Vores Jul

     5
vores jul

Vores Jul anno 2015 er en helt ny og opdateret jule e-bog med Claus Dalby, Sif Orellana og Anette Harbech Olesen. Du kan helt gratis downloade det hele og dermed hente en masse inspiration til din jul. Sammen med jule e-bogen er der produceret fire videoafsnit, der sendes hver søndag i december måned på DK4 kl. 15,40. Du kan også se udsendelserne på Youtube, søg på Vores Jul her på hjemmesiden, så finder du linket.

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier. Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter. Anette deler sine bedste tips og opskrifter til den traditionelle julemad men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

Vores jul er en gratis jule e-bog på 125 sider, der kan downloades via dette link HER (bogen er helt gratis at downloade, kræver blot at du opretter en konto ved Saxo.com).

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.