Lina Murel Jardorf

10 jan, 2017 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Lina Murel Jardorf skaber de mest betagende smukke kunstværker i bronze. Jeg stødte tilfældigt på Lina Murel Jardorfs navn og kunstværker og kontaktede hende. Det førte til en dejlig og berigende samtale og jeg må tilstå, at jeg fik meget stor lyst til at erhverve mig et af Linas kunstværker. Et sådant står højt på min ønskeliste, for hendes værker er ikke bare smukke, det er som om, at de alle fortæller en helt særlig historie.

Lina har eget bronzestøberi, og skaber sine kunstværker på sit værksted i Allerød. Lina Murel Jardorfs kunstværker i bronze gennemgår en omfattende proces, før de står som færdige kunstværker. Først modelleres skulpturen i voks, derefter tilføres lim og derefter maling, hvorefter der støbes en særlig form i sand. Når sandet er hærdet, bores der et indløb, hvorefter den cirka 1200 grader varme bronze hældes ned igennem indløbet og fordeler sig ud i negativet eller hullet, som er skabt efter Linas model. Dagen efter bankes skulpturen ud, indløbet skæres af og den renses, hvorefter den patineres og slibes, så den får den blanke bronze frem. Hele denne proces tager fra 1 1/2 til 2 måneder.

Dette kommer der de smukkeste og mest fantastiske bronzeskulpturer, jordkloder, hjerter og bronzeblade ud af. Bronzebladene er efter min mening særligt smukke, netop fordi blade og træer spirituelt anses som et symbol på den sjælelige opvågnen. Lina skriver; Min tilgang til min kunst, både bronze skulpturer og oliemalerierne er spirituel, dyb og mangfoldig. Hele mit liv er kunst og selve naturen og dermed mit budskab Moder Jord, dyrene, naturen og den feminine energi.

Lina har sit bronzestøberi og et 300 m2 atelier på Æbleblomst Gård i Allerød, Kollerød Bygade 36, 3450 Allerød. Linas kunst kan også ses udstillet i KunstButikken på Lyngby Torv 5 i Lyngby. Kontakt på Lina@LinaArt.dk eller tlf. 23991899
P.S. De smukke bronzeblade er tunge, større end det fremgår af billedet og koster fra 250-750 kr afhængig af størrelsen.
Du kan se mere på Linas hjemmeside HER

Var du tilfreds med dette indlæg? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!