METAsundhed – fremtidens behandlingsform?

6 aug, 2017 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

METAsundhed – fremtidens behandlingsform? Kender du METAsundhed? METAsundhed er en behandlingsteknik, der baserer sig på årsagsbehandling, fremfor symptombehandling. METAsundhed kan give dig redskaberne til at finde ind til ondets rod. At finde ud af, hvad der har udløst dine symptomer, kan hjælpe dig til at hele selve årsagen og dermed at blive symptomer eller sygdom kvit.

Krop og psyke hænger uløseligt sammen, og din adfærd, dine tanker, følelser og oplevelser kan påvirke den indre biokemi og dermed din fysik. Indenfor METAsundhed arbejdes der med individuelle veje til genetablering af balance på flere planer. Tænk eksempelvis på, hvordan en eksamenssituation kan påvirke din fordøjelse eller hvordan en chokerende oplevelse kan få dig til at ryste og græde. Alt hænger sammen – fysisk som psykisk. Det er disse faktorer, som METAsundhed adresserer med redskaber til forståelse, forløsning og bedring. Krop og psyke kan ikke adskilles, vores tanker og psykiske tilstand påvirker vores fysik og vice versa. Nøglen til helbredelse ligger således ikke i at behandle symptomer, men derimod i at finde den bagvedliggende årsag og forløse den mentale tilstand, der har skabt ubalancen.

METAsundhed handler om forståelse og respekt for kroppens reaktioner på oplevelser. Når du har denne indsigt, vil du i højere grad kunne tage aktivt hånd om dit liv og din sundhed. Der arbejdes også ud fra teorien om, at hvert væv eller organ berøres af specifikke problemstillinger. Ud fra denne teori kan der udarbejdes en individuelt tilpasset behandlingsplan. Vi er alle forskellige, og derfor vil en METAsundhedsbehandling også være skræddersyet til den enkelte.

Lars Mygind har arbejdet med METAsundhed igennem en årrække, og han afholder i dag kurser indenfor dette spændende område. Jeg har netop været på grundkurset i MetaSundhed hos Lars, og det var en stor og meget positiv oplevelse. Stemningen var tillidsfuld og tonen humoristisk, og alle os der deltog fik et nyt og dybere perspektiv på sammenhængene mellem symptomer, sygdom og traumer, tanker og overbevisninger. Jeg kan varmt anbefale det.

 

Har du lyst til at vide mere, så kan du læse den helt nye bog Forstå kroppens intelligens, skrevet af Johannes R. Fislinger og Lars Mygind. Den er virkelig god og letforståelig, og her kan du hente mere viden om METAsundhed og hvilke faktorer, der kan ligge bagved eventuelle symptomer. Det skal ikke længere være en hemmelighed, hvad det er, der kan gøre os syge, og hvad vi selv kan gøre for at forblive raske og rørige. I bogen kan du desuden læse:

Hvad er METAsundhed?

  • Et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens intelligens.
  • Kombinationen af traditionel, komplementær og alternativ behandling.
  • Et nyt perspektiv på sygdom og helbredelse.
  • Læren om de naturlige biologiske processer

Du kan læse mere om METAsundhed og købe bogen HER
Du kan læse mere om funktionel medicin HER
Du kan læse mere om, hvordan danskernes sundhed er udfordret HER

Var du tilfreds med denne artikel om METAsundhed – fremtidens behandlingsform?, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt. I gamle dage døde sømænd af skørbug på grund af mangel på C vitamin. Det kan derfor betale sig hver dag at spise eller drikke C vitaminrige råvarer. Læs med her…

Salatbåde med hønsesalat

Salatbåde med hønsesalat

Skøn og enkel snack, der kan serveres som forret eller til en drink eller mocktail. Ingredienser til 4 stk. 4 hjertesalatblade 8 spsk. hønsesalat, enten købt fra Aarstiderne eller hjemmelavet, se fx link herunder Her finder du opskriften på hønsesalat Krydderurter og...

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!