Nyt om osteopati

12 jan, 2018 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Nyt om osteopati. Jeg er, som mange af jer ved, blevet hjulpet enormt via osteopatiske behandlinger. Behandlingerne har bevirket, at jeg har kunnet fungere bedre i dagligdagen efter en trafikulykke for en del år siden. Det kan du læse mere om via linket herunder. Hidtil har man selv skullet betale for osteopatiske behandlinger. Per 1. januar 2018 giver sygesikringen Danmark tilskud til osteopatiske behandlinger.

For at blive osteopat kræver det en lang uddannelse. Du skal som udgangspunkt være uddannet fysioterapeut, læge eller kiropraktor, hvorefter du videreuddanner dig til osteopat. Det tager 4-6 år. En osteopat kender til samtlige nervebaner, muskler, organer og årer i kroppen. De arbejder på at genoprette balancer og frisætte klemte nerver og meget mere.

En veluddannet osteopat kan let og ukompliceret afhjælpe en lang række symptomer. Det kan du læse mere om via de links, som du finder herunder.

Skal du finde en god osteopat, så er det væsentligt at du checker, at vedkommende er veluddannet. Titlen M.R.O.DK er beskyttet af Patent- og Varemærkestyrelsen. M.R.O.DK titlen fortæller dig, at vedkommende osteopat er færdiguddannet samt medlem af foreningen “Danske osteopater”. Andre titler, som du kan støde på er:

  •        DO = Diploma i osteopati ( ikke beskyttet )
  •        BSc.Ost = Bachelor i osteopati (beskyttet)
  •        M.Ost = Master i osteopati (beskyttet)

Fra 1. januar giver sygeforsikringen Danmark tilskud til osteopatiske behandlinger.  Dog skal behandleren være grunduddannet som læge, kiropraktor eller fysioterapeut og derudover bære titlen M.R.O.DK for at sygeforsikringen Danmark giver tilskud.

Du kan finde en osteopat M.R.O.DK nær dig via foreningen Danske osteopaters hjemmeside. Alle foreningens medlemmer er færdiguddannede osteopater. Læs mere om Danske osteopater HER
Du kan læse mere om mine oplevelser med osteopati HER
Du kan læse mere om osteopatisk behandling af Vagusnerven HER
Du kan læse mere om osteopati mod refluks hos børn HER
Du kan læse osteopatens syn på funktionelle lidelser HER
Du kan læse om osteopatisk behandling af migræne HER
Du kan læse om osteopatisk behnadling af infertilitet HER
Du kan læse om osteopatisk behandling af senfølger efter brystkræft HER
Var du tilfreds med denne artikel med Nyt om osteopati? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!