Opskriftskonkurrence

4 jul, 2013 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

KONKURRENCE!

Deltag i konkurrencen “Lad os inspirere hinanden med sunde opskrifter!”

Vi har allesammen en yndlingsopskrift. En som vi er stolte af og som bare smager godt. Har du lyst til at dele din opskrift og samtidig blive inspireret af andres opskrifter, så kan du deltage i konkurrencen her, få din opskrift og dit navn offentliggjort og vinde bøger til en værdi af kr. 1200,-. 

Lad os gøre noget ved det og lad os bruge sommeren på at inspirere hinanden med vores allerbedste opskrifter og sunde ideer. De bedste opskrifter offentliggøres og de tre opskrifter, der får flest stemmer, vinder en flot bogpakke til en værdi af kr. 1200,-. 

Alt hvad du skal gøre er at indsende din bedste opskrift sammen med et foto af retten og en linie om dig selv til: anette.harbech@gmail.com inden tirsdag den 9. juli. 

De bedste opskrifter offentliggøres med navn, omtale og foto, og der vil herefter være mulighed for at stemme på opskrifterne bl.a. via Facebook. De tre opskrifter, der får flest stemmer, modtager en flot bogpakke indeholdende fem bøger:

Løgismose Sommer – opskrifter fra Politikens Forlag læs mere HER 
Sif Orellanas seneste bog Gartnerinden og Lykkesmeden læs mere HER
Mine bøger Din Optimale Vægt samt Syv sunde skridt læs mere HER
samt endnu en bog – en overraskelse 🙂 Værdi af bogpakken kr. 1200,-

Skynd dig at sende din bedste sunde opskrift med foto inden den 9. juli tilanette.harbech@gmail.com

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!