Vores Jul – Årets Jule E-bog (Gratis!)

23 nov, 2014 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Hjertelig velkommen til Vores Jul!

For os er julen blomsternes, hjerternes, børnenes og lysenes fest. Julen er en tid fyldt med traditioner, god mad og hyggeligt samvær. Alt det, vi godt kan lide. Derfor har vi forenet vores kræfter og inviterer dig indenfor til Vores Jul.

Vores Jul er en helt ny kombination af en jule e-bog og fire videoafsnit med Claus Dalby, Sif Orellana og Anette Harbech Olesen. Du kan helt gratis downloade det hele og dermed hente inspiration til julen.

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier. Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter. Anette deler sine bedste tips og opskrifter til den traditionelle julemad men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

Vores gratis jule e-bog på 125 sider kan hentes fra Saxo.com via dette link (helt gratis at downloade, kræver blot at du indtaster navn og emailadresse).

De fire videoafsnit udkommer hver uge gennem december, og kan ligeledes hentes helt gratis. Første afsnit er nu klar, og kan ses lige her (husk at klikke “full screen” i nederste højre hjørne af videoen for at se den i stor størrelse):

Husk at følge mig på Facebook eller skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvis du vil informeres, når næste videoafsnit er klar.

Alle tre er vi også aktuelle med nye bøger – Claus Dalby med Claus Dalbys Jul. Anette Harbech Olesen med Kolesterolkogebogen og Sif Orellana med Slyngler og stanglakrids. Alle tre bøger kan købes nu på Saxo.com via nedenstående links:

Claus Dalbys Jul
Sif’s Slyngler og Standlakrids
Min Kolesterolkogebogen

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen til vores univers og til at dele vore mange ideer og juletraditioner med dig. Vi har tilstræbt at gøre det hele enkelt og tilgængeligt og håber således, at du vil få rigtig stor glæde og gavn af såvel bog som videoer.

Husk at klikke “Synes godt om” lige nedenfor, hvis du ønsker at sprede vores julebudskab til venner og bekendte.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul!

De bedste hilsner
Claus Dalby, Sif Orellana og Anette Harbech Olesen

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!