Madforlivet Magasin no. 3: Marts

6 mar, 2019 | Madforlivet Magasin

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du læse mere om, hvilke olier du med størst sundhedsmæssig fordel kan stege og bage i. Du kan også læse om det vigtige stof glutathion og læse mine kommentarer til den verserende vitamindebat, for hvorfor inddrager vi ikke i højere grad disse livsvigtige mikronæringsstoffer i forebyggelsen og behandlingen af sygdomme?

Aarhus har fået en helt ny lægeklinik for naturlig sundhed, hvor der ses på det hele menneske, på sammenhænge og naturlige behandlingsformer. Her i nyhedsbrevet kan du læse mere om dette spændende nye tiltag.

Jeg har haft besøg af mit ældste barnebarn, og vi har bagt pandekager til den store guldmedalje og i alle afskygninger. Det var en stor succes, og en helt ny bog inspirerede mig. Bogen ”Spis mig”, der udkom igår, har nemlig pandekager som omdrejningspunkt, og den er god. Du kan også læse mere om min nye e-bog, Grøn og glad – på syv dage, der allerede har inspireret rigtig mange familier til en grønnere levevis. Også Kirsten Skaarups lille nye mesterværk af en bog Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer kan du læse om og finde inspirerende opskrifter fra.

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 3.madforlivet.com.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Min foretrukne chokolade

Min foretrukne chokolade

Jeg sad fordybet i undersøgelsen om chokolade og muligheden for at fremstille sundere chokolade ved at designe den, så fedtet blev placeret yderst. Det vil formodentlig kunne forbedre både smagsoplevelsen og sundheden, og du kan læse mit skriv om det her til venstre....

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet magasin No.16: September 2020 sætter vi fokus på kolesterol. I magasinet kan du læse om det livsvigtige kolesterol, der blandt andet er forudsætningen for at du kan danne kønshormoner og D vitamin samt finde naturlige redskaber til kolesterol i balance. .

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira. I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!