Madforlivet Magasin No. 5: Maj

2 maj, 2019 | Madforlivet Magasin

Velkommen til maj måneds nyhedsbrev, der udkommer på den dejligste tid af året, hvor vi er omgivet af smukke, spæde, lysegrønne bøgetræsblade og blomstrende æbletræer.

Der er optimisme i foråret, og den optimisme kan vi også roligt have i forhold til vores egen sundhed. Vi må nemlig ikke glemme, at vi hele livet danner nye celler og nyt væv.

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev får du bl.a. redskaber i forhold til knogleskørhed. Flere og flere danskere får diagnosen osteoporose og tror, at det er en kronisk sygdom, som de skal leve med resten af livet. Du kan læse mere om osteoporose og finde redskaber til opbygning af nyt knoglevæv her i nyhedsbrevet.

Du kan også læse om, hvordan indtag af solo kalk – som netop anbefales mod osteoporose her i Danmark – potentielt kan skabe helbredsproblemer.

Du kan også læse om, at solens stråler er livgivende for os, om alle de nye og spæde forårsgrønsager, om hvordan du kan anvende havens skvalderkål eller mælkebøtteblade i pestoer eller shots, og du får også nyt om at bage med det helt nye linsemel.

Jeg stiller skarpt på de officielle kostråd, trænger de til en opdatering, og skal vi ikke bare have meget mere uvildig forskning i Danmark? Læs med og bliv inspireret, der er også en konkurrence og masser af dejlige forårsopskrifter.

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 5.madforlivet.com.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Min foretrukne chokolade

Min foretrukne chokolade

Jeg sad fordybet i undersøgelsen om chokolade og muligheden for at fremstille sundere chokolade ved at designe den, så fedtet blev placeret yderst. Det vil formodentlig kunne forbedre både smagsoplevelsen og sundheden, og du kan læse mit skriv om det her til venstre....

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet magasin No.16: September 2020 sætter vi fokus på kolesterol. I magasinet kan du læse om det livsvigtige kolesterol, der blandt andet er forudsætningen for at du kan danne kønshormoner og D vitamin samt finde naturlige redskaber til kolesterol i balance. .

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira. I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!