Madforlivet Magasin No. 8: August

8 aug, 2019 | Madforlivet Magasin

Melatonin – optimer din søvn, vægt og livskvalitet

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du derfor læse og se mere om mit besøg hos Dr. Walter Pierpaoli i Italien i forbindelse med tilblivelsen af bogen, og hvorfor jeg overhovedet har valgt at skrive en bog om melatonin. Produktionen af dette vigtige signalstof er nemlig kraftigt udfordret af kunstigt lys og blåt lys, og i min nye bog kan du få gode råd til, hvordan du helt naturligt kan optimere dit niveau og dermed sove bedre og ha’ det bedre.

Kronisk sygdom i Danmark

To ud af tre voksne danskere lider af en kronisk sygdom, det viser en ny rapport fra Aalborg universitet. Måske er tiden inde til, at vi tager skeen i den anden hånd og tænke nyt indenfor sundhedsvæsenet? Måske skal vi prioritere forebyggende tiltag og uvildig forskning højere? Kender du egentlig forskellen på økologiske og konventionelle grønsager og frugter?

Temaer i denne udgave

  • Du kan læse om de sunde havtornbær,
  • hente inspiration til skønne retter,
  • og lade dig inspirere af artiklen om Bone broth, den sundeste suppe du kan tænke dig.
  • Du får også opskriften på den bedste citronkage ever, som du kan glæde familie og venner med

Og meget, meget mere…

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 8.madforlivet.com.

Du kan også tilmelde dig Madforlivet nyhedsbrev helt gratis – klik her!

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet magasin No.16: September 2020 sætter vi fokus på kolesterol. I magasinet kan du læse om det livsvigtige kolesterol, der blandt andet er forudsætningen for at du kan danne kønshormoner og D vitamin samt finde naturlige redskaber til kolesterol i balance. .

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira. I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere...

Madforlivet Magasin No. 14: Februar 2020

Madforlivet Magasin No. 14: Februar 2020

Dette nyhedsbrev sætter fokus på dit immunforsvar, og hvordan du styrker det for at undgå vintersygdomme. Du lærer også at skræddersy din motion, til bevægelse der gør dig glad. Og så lancerer vi endnu et nyt tiltag: Madforlivet Brevkasse. Læs mere i februar udgaven af Madforlivet Magasin.

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!