Madforlivet Magasin No. 9: September

5 sep, 2019 | Madforlivet Magasin

September måneds udgave af Madforlivet nyhedsbrev er på gaden, og her kan du læse mere om søvn, et underkendt men særdeles vigtigt sundhedsparameter, om min nye bog om Melatonin, om stofskiftet, om jod, om D vitamin og forebyggelse og meget mere, ligesom du kan finde masser af inspirerende opskrifter med blandt andet squash, der er top aktuelle lige nu. Rigtig god læselyst.

Melatonin – optimer din søvn, vægt og livskvalitet

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du læse mere om søvn, der er et underkendt men særdeles vigtigt sundhedsparameter. Du kan læse mere om min nye bog om ‘søvnhormonet’ melatonin, og der er nyt om stofskiftet, om jod, D vitamin og forebyggelse og masser af inspirerende opskrifter med blandt andet squash, der er top aktuelle lige nu.

Kom med ‘bag scenen’ i Italien, i denne video fra mit møde hos Dr. Pierpaoli, i forbindelse med tilblivelsen af bogen. Se med her:

Svinkløv drømme

Jeg har været så heldig at besøge Svinkløv Badehotel, og du kan her i nyhedsbrevet indsnuse lidt af stemningen fra det genopbyggede og virkelig smukke badehotel, og du kan ovenikøbet få opskriften på de legendariske fiskefrikadeller og på min hjemmelavede remoulade.

Har du udfordringer med dit stofskifte?

En ny bog sætter fokus på stofskiftet, den er god, og jeg følger op med en artikel om stofskifteproblematikker samt nyt om jod, der nu igen tilsættes salt i Danmark.

Nye bog omtaler

Der er også fokus på en ny familiebog, på nye opskrifter på Chiagrød med bær og pandekager med gulerødder og banan, og så er der mulighed for en af de få tilbageværende pladser på en skøn rejse med Sharyn & co. til solrige La Santa på Lanzarote. Det kan varmt anbefales.

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 9.madforlivet.com.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Min foretrukne chokolade

Min foretrukne chokolade

Jeg sad fordybet i undersøgelsen om chokolade og muligheden for at fremstille sundere chokolade ved at designe den, så fedtet blev placeret yderst. Det vil formodentlig kunne forbedre både smagsoplevelsen og sundheden, og du kan læse mit skriv om det her til venstre....

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet magasin No.16: September 2020 sætter vi fokus på kolesterol. I magasinet kan du læse om det livsvigtige kolesterol, der blandt andet er forudsætningen for at du kan danne kønshormoner og D vitamin samt finde naturlige redskaber til kolesterol i balance. .

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira. I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!