Opskrift på Æg og Spinat Muffins

2 jan, 2022 | Sund Morgenmad, Sunde Opskrifter

Denne opskrift på æg og spinat muffins er delikat, og de små lækre æg og spinat muffins kan laves en dag, der er overskud og tid til det, og så fryses ned i portionsposer. Du kan også anvende dine rester og servere i eller med dem. På den måde har du nem morgenmad eller frokost.

Ingredienser 6 stk

250 gr. frossen, hakket, økologisk spinat
3 økologiske æg
1 dl. revet ost, parmesan eller anden fast lagret ost. Såfremt komælksprodukter ikke tåles kan enten gedeost eller tofuost anvendes.
1 hakket rødløg
1 peberfrugt i små tern, rød, gul eller grøn
Masser af hakkede krydderurter f.eks. basilikum, timian, oregano eller persille
Uraffineret salt eller urtesalt samt friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Optø spinaten og bland den med de piskede æg og øvrige ingredienser. Fordel blandingen i små muffinforme i en muffinbageform, og bag dem ved 175 grader i ca. 20 min.

De er velegnet til nedfrysning i små portionsposer. Disse æg-spinat muffins kan serveres med lidt fisk evt. fra aftenen før.

Var du tilfreds med denne opskrift? Tilmeld dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

 

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto er en delikat dressing, der kan tilføre smag og cremethed til dine retter. Ramsløg pesto kan også anvendes sammen med salater, i sandwiches, i kartoffelsalater eller ovenpå ægge- og tomatmadder. Ramsløg pesto smager godt, har skarphed og fylde, og er let...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!